• Tanquem l’any culminant les tres instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum industrial més grans de Catalunya

Barcelona, 17 de desembre de 2019. – SUD Renovables tanca el seu any amb la consecució d’una sèrie de fites que la posicionen entre una de les referents del sector en energies renovables. La finalització de les tres majors instal·lacions fotovoltaiques per l’autoconsum a Catalunya i l’adquisició de terrenys destinats al creixement i ampliació de la seva activitat, contribuint així a la continuïtat del desenvolupament sostenible pels pròxims anys, són algunes de les últimes actuacions que han dut a terme.

Així, SUD Renovables tanca l’exercici d’aquest any amb un augment del  25% de la facturació respecte al 2018, aconseguint els 10 milions d’euros. 

Manel Romero, soci fundador de SUD Renovables, subratlla que l’empresa tanca “un any molt positiu impulsat per una estabilitat reguladora des de 2015 que s’ha consolidat en l’últim any i que permet invertir sense necessitat de subvencions”. Per la seva part, Alfred Puig, també soci fundador de SUD Renovables, afirma que “els retorns de la inversió s’han situat entre els 5 i 7 anys, la qual cosa fa molt atractiva l’autoconsum fotovoltaic”.

 

Entre els projectes executats aquest any, SUD Renovables ha fet les tres instal·lacions fotovoltaiques per l’autoconsum de la potència més gran de Catalunya. Així, es genera un total de 6GWh d’energia, que equival a 2.000 llars i pel que fa a l’estalvi d’emissions de CO2 a l’atmosfera, evitarà 3.700 TN de CO2, xifra que correspon a les generades anualment per 1.500 cotxes.

 

Per poder seguir desenvolupant projectes de tal envergadura, l’enginyeria catalana ha adquirit una sèrie de parcel·les en el polígon industrial El Soler, en Avinyó, que sumen 3.435 m² de superfície destinada a l’explotació i promoció de projectes d’energies renovables i eficiència energètica. En aquest sentit, la inversió total prevista serà d’1,9 milions d’euros, que permetrà atendre el creixement de l’activitat i dels seus recursos humans. L’operació s’ha portat a terme en col·laboració amb ell Incasòl i l’Institut Català de Finances.

 

Sobre SUD Renovables

     

SUD Renovables es va crear l’any 2005, a Catalunya. Dedicada al disseny, construcció, explotació i promoció d’iniciatives d’energies renovables i eficiència energètica, estan especialitzats en l’execució i promoció de projectes fotovoltaics en sostres industrials i comercials sota la modalitat clau en mà. L’empresa catalana amb seu a Vic, compta amb un equip pluridisciplinar amb àmplia experiència industrial que té l’objectiu de contribuir a fer un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

 

 

Para más información de premsa:

Marina Yeves

686 56 35 21

myeves@monkeysgroup.com