• L’empresa catalana ha duplicat les vendes durant l’any 2018 i ha executat el projecte d’autoconsum amb major potència d’España.

SUD Renovables ha superat durant l’any 2018 els 5 milions d’euros de facturació, multiplicant per dos les seves vendes respecte 2017, i ha executat la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic més gran d’España, de 2.700 kWp de potencia instal·lada. Així, 2018 ha estat l’any que més potència han instal·lat des de la seva fundació al 2005, amb més de 120 instal·lacions, que en total sumen més de 5MWp i que generen anualment més de 7000MWh.

 

A més, després de l’aprovació del nou RDL15/2018, que elimina l’impost al sol i les principals barreres administratives, unit a l’augment en la demanda d’energies renovables i la consolidació de SUD Renovables com una de les principals empreses que treballen per un canvi de model energètic, l’empresa catalana ha ampliat la seva plantilla més d’un 100%, en comparació amb l’any anterior. “Els objectius marcats tant a nivell europeu com a nivell nacional pel que fa a la generació d’energia mitjançant fonts renovables pel 2030 i 2050 situen a l’autoconsum fotovoltaic com una font de generació imprescindible. I això fa que la previsió per l’any 2019 sigui molt bona, amb molts projectes importants en cartera”, assegura Alfred Puig, soci director de SUD Renovables.

 

Entre els projectes que l’empresa ha dut a terme aquest passat 2018, destaquen Impuls Solar Vallès de SomEnergia, basat en la compra col·lectiva d’autoconsum fotovoltaic per 100 habitatges i la iniciativa d’autoconsum fotovoltaic de 180kW a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, així com el del Grup Bon Preu en vuit supermercats, que sumen 800kW i la de les oficines centrals de Bassols Energia, de 46kW. 

 

Sobre SUD Renovables

SUD Renovables es va crear l’any 2005, a Catalunya. Dedicada al disseny, construcció, explotació i promoció d’iniciatives d’energies renovables i eficiència energètica, estan especialitzats en l’execució i promoció de projectes fotovoltaics en sostres industrials i comercials sota la modalitat clau en mà. L’empresa catalana amb seu a Vic, compta amb un equip pluridisciplinar amb àmplia experiència industrial que té l’objectiu de contribuir a fer un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient

Link a Nota de premsa

Per a més informació de premsa:

Marina Yeves

myeves@monkeysgroup.com

686 56 35 21