SUD Renovables rep el Premi d’Excel·lència Energètica 2017 en la modalitat d’Internacionalització.

La Generalitat de Catalunya també ha premiat l’empresa vigatana per la seva participació en el projecte de la e-Casa, la casa autosuficient.

Vic, 9 d març de 2017,

SUD Renovables ha rebut de la mà del Conseller d’Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget, i de la Directora de l’ICAEN, Sra. Assumpta Farran, el Premi d’Excel·lència Energètica 2017 en la modalitat d’internacionalització. La companyia ha obert oficines comercials a Perú, Xile i Argentina amb l’objectiu de realitzar projectes d’electrificació rural amb energia solar fotovoltaica i bateries d’emmagatzematge. Només el 2016, la firma va instal·lar més de 5.500 sistemes, tot abastint d’electricitat més de 25.000 persones. El procés d’internacionalització ha generat una seixantena de llocs de treballs directes i indirectes, i ha permès que en 4 anys l’activitat internacional aporti més volum a l’empresa que el mercat interior.

El jurat també ha distingit amb un reconeixement a SUD Renovables i les altres empreses i entitats que han col·laborat per fer possible el projecte e-Casa. Sota la promoció de l’ICAEN, les empreses Nissan, Panasonic, SUD Renovables, Ampere Energy, Smartflower, el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya i l’associació Volt-tour han contribuït a materialitzar una instal·lació que recrea el funcionament d’una llar energèticament eficient i sostenible, paradigma del model energètic que propugnen les bases del Pacte Nacional per a la Transició Energètica de Catalunya.

Els Premis d’Excel·lència Energètica, que s’emmarquen en el Dia Mundial de l’Eficiència Energètica, que se celebra el 5 de març, tenen com a objectiu difondre els valors associats a un nou model energètic sostenible, democràtic, distribuïble i equitatiu, amb una aposta clara per l’energia neta i renovable. El jurat dels Premis d’Excel·lència Energètica ha estat format per membres de la Generalitat, del món empresarial i de l’àmbit acadèmic.

32955435750_5e2fa92bc8_k
32955441670_e4135ad463_k
32955435750_5e2fa92bc8_k