La setmana passada vam fer una visita a les obres de la nostra nova nau industrial a Avinyó, i tot va vent en popa. Els exteriors estan ja gairebé acabats, i ara els treballs es centren en els interiors. La nova seu consta de dues naus adossades: una d’elles totalment diàfana, que servirà de zona de taller, magatzem i operacions vàries, i una altra amb diferents nivells. En la parcel·la hi ha espai per a ampliar amb una tercera nau en el futur. En la segona meitat trobem tant laboratoris per a proves més detallistes com a vestuaris complets amb dutxes, recepció, i oficines als dos pisos. Al nivell superior, al costat de la zona de despatxos més gran, s’ha dissenyat una gran terrassa, així com diverses sales de reunions i comunes (cuina, menjador, etc). I com ens dediquem a l’energia solar sobre cobertes, s’ha habilitat un accés a la teulada principal, sobre la qual instal·larem un laboratori de proves de diferents tecnologies fotovoltaiques.

La nau està envidrada en tota la seva part nord, per tenir llum tot el dia sense que el sol molesti. Hem instal·lat diferents sistemes d’eficiència energètica: vidres amb tecnologia fotovoltaica adossada en una part de la façana, aparcament amb pèrgola fotovoltaica i carregadors per a vehicles elèctrics,… Comença el futur!