Amb la instal·lació, sumarem una potència de 60kW, s’estalviarà 81.790kWh en consum i evitarà l’emissió de 51,2 Tn de CO2 anuals a l’atmosfera

A SUD Renovables hem instal·lat 194 plaques fotovoltaiques en la coberta de la nova nau de Bombes Saci a Granollers. Amb la instal·lació d’aquest nou sistema de generació d’energia renovable solar fotovoltaica, la nau es convertirà en pràcticament autosuficient quant a les seves necessitats energètiques. Els 194 panells sumen una potència de 60kW i permeten un estalvi anual de 81.790 kWh en consum d’electricitat de la xarxa. A més, evitaran l’emissió de 51,2 Tn de CO2 anuals a l’atmosfera.

La instal·lació, que ocupa una part de la coberta, s’ha realitzat minimitzant qualsevol impacte sobre l’edifici. Per això, els panells se subjecten amb un sistema autoportant que permet no haver de perforar. A SUD Renovables hem realitzat instal·lacions similars en la nau de Henkel a Montornès del Vallès; en 100 habitatges del projecte Impuls Solar Vallès de Som Energia; en el Club Natació Sabadell i en 8 supermercats del Grup Bon Preu, entre altres.

Sobre SUD Renovables
SUD Renovables es va crear al 2005, a Catalunya. Dedicada al disseny, construcció, explotació i promoció d’iniciatives d’energies renovables i eficiència energètica, està especialitzada en l’execució i promoció de projectes fotovoltaics en sostres industrials i comercials sota la modalitat clau en mà. L’empresa catalana, amb seu a Vic, compta amb un equip pluridisciplinari amb àmplia experiència industrial que té l’objectiu de contribuir a fer un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Sobre Bombes Saci
Bombes Saci, S. a. és una empresa espanyola amb més de 40 anys d’història que produeix bombes centrífugues, grups de pressió i bombes de piscina, entre altres productes. Fundada a Badalona en 1976, al novembre de 2019 va inaugurar la seva nova fàbrica a Granollers, unes instal·lacions de més de 7.500 m². Bombes Saci està present en més de 85 països i té com a repte reforçar la seva presència al voltant del món, posicionant la marca al més alt nivell en qualitat, innovació i servei. 
Entre les seves prioritats, està el respecte pel medi ambient. Per això, la gran majoria dels seus nous productes són de caràcter eco-friendly, optimitzant el consum energètic i generant el mínim impacte ambiental en emissions, tant dels seus productes com dels seus processos de fabricació.