Gobal Power & Energy Exhibition (GPEX)

17 de setembre de 2018

Fira Gran Via Barcelona

Global Energy & Exhibition (GPEX) tindrà lloc a Barcelona, ​​Espanya (del 17 al 20 de setembre de 2018), per mostrar les estratègies i tecnologies necessàries per adaptar-se a la transició energètica.

La conferència estratègica (cimera dels líders mundials d’energia i energia, del 17 al 19 de setembre) examinarà el canvi a llarg termini en la forma en què es produeix, distribueix i consumeix energia. Amb líders empresarials energètics i energètics que s’ocupen dels reptes comercials, normatius, geopolítics i tècnics que afecten el futur de la indústria energètica i energètica. Els temes de la conferència són: Visió per a la transició energètica, finançament del futur de l’energia, nous models de negoci i l’era de digitalització.

L’exposició GPEX mostrarà les últimes innovacions i tecnologies que són fonamentals per assolir els objectius energètics futurs, amb 100 empreses expositores. Registreu-se aquí: és gratuït per assistir a l’exposició. GPEX 2018 es troba localitzat amb Gastech (un esdeveniment mundial de gas i GNL a nivell mundial), per millorar el diàleg entre els sectors que jugaran un paper important en la transició energètica. Junts, aquests esdeveniments uniran a 30.000 professionals de la potència i l’energia – a través de govern, usuaris comercials i industrials, operadors de gas, productors i distribuïdors d’energia i renovables.